Om oss

Image
Image
Image

Vi är ett företag som har specialiserat oss på trappstädning samt avlastning vid fastighetsservice för BRF och fastighetsägare som inte har möjlighet att utföra dessa tjänster själva.

Starclean är ett nyligen startat städ- och fastighetsservice bolag som riktar sig till både privatpersoner, BRF samt företag. Vår målsättning är att erbjuda professionella och pålitliga tjänster av högsta kvalitet.

Som ett nytt företag är vi fast beslutna att sätta högsta möjliga standard när det gäller våra tjänster.

Vi på Starclean förstår vikten av en ren och välskött miljö, oavsett om det är ett bostadsområde, kommersiell byggnad eller industrianläggning. Teamet på Starclean består av skicklig och erfaren personal som är dedikerade till att tillhandahålla noggranna och effektiva tjänster.

Vi lägger stor vikt vid kundnöjdhet och tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att tillhandahålla pålitlig service. Vi strävar alltid efter att kunna överträffa förväntningarna, uppmärksamma detaljerna och se till att inget lämnas orört.

Vi värderar också hållbarhet och miljövänliga metoder. Vi strävar efter, så långt det är möjligt, att använda oss av miljövänliga städprodukter och metoder för att minimera vår påverkan på naturen och skapa en hälsosam inomhusmiljö för våra kunder.

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet och vi arbetar hårt för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder baserat på förtroende och kvalitet.

En kreativ och nytänkade servicefirma för just er

Behöver ni trappstädning? En översyn av era tekniska utrymmen? Hjälp med kompletterande elinstallationer? Säkerhetsöversyn av elinstallationerna?

This image for Image Layouts addon

Trappstäd

Ett trapphus fylls lätt av dammtussar, grus eller till och med lera. Det kan bli ordentligt grisigt om det inte rengörs regelbundet, och det handlar inte bara om trappstegen. Mattor, hissar, ledstänger och de trista skomärkena i trapphusväggen bör också åtgärdas.

Ett rent trapphus är psykologiskt mycket viktigt för trivseln i föreningen och för de eventuella företag som har kontor i fastigheten. Dessutom dras mindre damm och smuts in i lägenheterna och allergiska problem minskar.

This image for Image Layouts addon

Fastighetsservice

Som fastighetsservice räknas tillsyn, drift och underhåll av fastighetens inre och yttre. Det kan med andra ord handla om allt från fönstertvätt och skalskyddskontroll till gräsklippning och snöröjning, beroende på vilka behov som finns i din fastighet.

Vi erbjuder följande tjänster för att avlasta er fastighetsskötare.

Fastighetsskötsel (Rondering inom fastighetens utrymmen för att se status)

Trädgårdsskötsel (Rensning av planteringar, bortforsling av skräp)

Lokalvård (Städning av tekniska utrymmen såsom elrum, fläktrum mm)

Vinterunderhåll (snöskottning vid entréer, sandning/saltning)

Elunderhåll (Byte av trasiga ledningar, armaturer, strömbrytare, vägguttag mm.)

Elbesiktning (Kontroll av elsystemets status)

Elarbeten (komplettering med vägguttag, omdragning av ledningar, utbyte av lysrörsarmaturer, montage av jordfelsbrytare mm)

This image for Image Layouts addon

Elservice

Vi utför mindre elinstallationer och servicearbeten. Behöver ni en besiktning/säkerhetsinspektion av er elanläggning? Tveka inte att höra av er till oss om detta.

Vi utför arbeten både på löpande räkning samt fast pris.

This image for Image Layouts addon

Övriga tjänster

Vi utför inte bara trappstädning utan så mycket mer. Behöver ni flyttstäd? Inget problem. Byggstädning, både grovstädning och finstädning? Inga som helst problem.

Kontakta oss för en offert gällande detta. Vi återkommer normalt inom 24h.