Tjänster

Detta är vad starclean kan stå till tjänst med

Alt Text

TRAPPSTÄDNING

Ett rent och välstädat trapphus är inte bara trevligt för ögat, utan det är också nödvändigt för att de boende i fastigheten ska trivas. Smuts, damm och annat skräp kan dessutom göra trappan hal och därmed öka risken för olyckor. Genom att regelbundet städa trapporna skapar man en trygg och ren miljö för alla boende.

Alt Text

FLYTTSTÄDNING

Låt oss ta hand om flyttstäd när det är dags. Luta er tillbaka och räkna med hög kvalitet och noggranhet ifrån oss på StarClean

När man lämnar bort flyttstädning ska man känna sig trygg – det kan du med oss. En flyttstädning är omfattande och genomförs för att underhålla huset samt för att den nya personen eller personerna som flyttar in ska känna sig välkomna till sitt nya hem.

Alt Text

BYGGSTÄDNING

Som representant för ett byggföretag, en bostadsrättsförening eller som fastighetsägare bör du ha en pålitlig och kunnig partner för att ta hand om byggstädningen i dina projekt på ett professionellt och effektivt sätt.

Välkommen till Starclean – din nya partner för byggstädning i Stockholm!
Vi ger dig byggstädning till marknadens bästa pris och med marknadens högsta kvalitet! Samarbetar du med oss har du alltid någon att vända dig till när du behöver hjälp med byggstädning. Kontakta oss via vårt kontaktformulär här på sidan.

Alt Text

FASTIGHETSSERVICE

Fastighetsservice är viktigt för att underhålla och hantera fastigheter. Genom att välja en kompetent fastighetsserviceleverantör kan fastighetsägare spara tid och pengar, öka fastigheternas värde och öka hyresgästnöjdheten. Fastighetsservice omfattar olika typer av tjänster, som städning, underhåll, reparationer, elservice, trädgårdsskötsel och säkerhet.

Alt Text

SERVICEARBETEN EL

Vi anser att det är väldigt viktigt att allt arbete som har med el att göra utförs av en behörig elektriker, vilket vi är!
När du väljer oss är du garanterad att arbetet utförs av en kunnig och behörig elektriker som har erfarenhet inom yrket.

Vi är specialiserade inom elarbeten och installation i villor, lägenheter och bostadsrättsföreningar.